Autor: N1

Novi Sad
13.12.2021.
14:09
Nemanja Obradović iz Temerina koji je premijerki uputio pitanje u vezi sa pijaćom vodom, kaže da od Ane Brnabić nije dobio konkretan odgovor kada će u Vojvodini moći da se pije čista voda.
  • Novosajdanin

    14.12.2021 09:17
    ?
    Ovaj lupeta ,pa NS ima fabriku vode!!!!?
  • Banderaš

    14.12.2021 09:11
    Šah-Mat
    Gospodin Obradović je matirao premijerku i naravno da je ostala bez reči i odgovora,uhvaćena u svojoj laži,krađi i prevari. Čovek joj je sasuo istinu u uši u 3 rečenice i učinio je više za 2 minuta, nego čitava izdajnička srpska opozicija(Đilas,VukJeremić,Šešelj,Obradović...) u zadnjih 12 godina.
  • Vojvodina talac SRB

    13.12.2021 22:04
    Za dr patka
    Pa normalno da vi srbende samo znate da vredjate. Svojim pristupom ste i oterali svakog od sebe ko je mogao da se odvoji, jos jedino nas cvrsto stezete, jedini su vam Vojvodjani ostali da se izivljavate. Zato nas toliko i mrzite i hocete od nas da stvorite novu Sumadiju ili Republiku Srpsku. Samo da mi je da docekam vas da se oslobodimo a vi u svom dvoristu pravite novu Belorusiju ili Severnu Koreju do mile volje, i tako samo znate za mrznju i izolaciju.
  • Mugabe

    13.12.2021 19:23
    Moja baba je radila u naftagasu od 1960 godine i kaze da nikad nisu u vojvodini naisli na cistu vodu a da nije imala nesto u vodi, naprimer Kikinda voda je uvek smrdela na naftu.
  • Z49

    13.12.2021 18:38
    Soko, ali nisko leti
    Soko
    13.12.2021 • 16:40
    Ko je ovom balavcu napisao ovo pitanje? Eej koje politikanstvo, otisao u Nis da ponovi pitanje premijerki, ko mu je platio kartu? Jako providno od zutih. (I ja sam za to da imaju ispravnu vodu)

    Šta je tu providno? U Nišu ne sme da se postavi pitanje o neispravnoj vodi u Vojvodini? Mladima ispod 30 godina je zabranjeno da misle svojom glavom? Ko god da mu je platio kartu, uradio je pravu stvar. Vi bolje razmislite o tome kako je moguće da premijerka daje takve nebulozne odgovore i vrši zamenu teza i ko njoj plaća za takve zavrzlame.


  • @soko

    13.12.2021 17:53
    da li vi sokole mozete da zamislite da ima mladih koji misle svojom glavom i ne spadaju u te vase ustaljene podele po strankama/partijama?

    e pa nemanja je jedan od takvih. ne pricam napamet, jer znam decka dobro i sta radi.
  • NAIVAC

    13.12.2021 17:50
    Kada padne prvi sneg
    Za one koji ne znaju kako je organizovana drzavna služba za čišćenje snega (isto zako su organizovane sve drzavne službe)

    "Cistacica snega"(Javno preduzeće koje se time bavi kada paden ima u Novom Sadu recimo 30 vozila za tu namenu.
    Ima 30 vozaca koje moraju da paze ko zenicu oka svoga jer su veoma trazeni u celoj Evropi gde ih debelo placaju (u novcima a ne u obećanjima).

    Na tih 30 vozača ide kompanijsta infrastruktura odabranih strucnjaka (citaj: lelemuda) u odnosu 1 prema 5 koji kordiniraju radom vozaca

    Ostalo zamislite sami

    Ako mozete

    Ili ako zelite


  • Novisadka

    13.12.2021 17:29
    Ne razumem
    "ucenjeni platama"?! Koga ima više, radnika ili direktora? Pa smenite direktora pa vas neće više ucenjivati. I sledećeg smenite ako vas ucenjuje. Čega se bojite? Da će vas sve otpustiti jedan direktor? Koliko god da ima ulizica, uvek je više onih poštenih i čestitih, pa prema tome, hrabro!
  • Soko

    13.12.2021 16:40
    Ko je ovom balavcu napisao ovo pitanje? Eej koje politikanstvo, otisao u Nis da ponovi pitanje premijerki, ko mu je platio kartu? Jako providno od zutih. (I ja sam za to da imaju ispravnu vodu)
  • Gaga

    13.12.2021 16:36
    ..a kakav si odgovor očekivo derane? Da ti kaže kako se i ona sekira i muči u vuli drugarice Jovanke, ili kako je na jedvite jade namestila poslove bratu, ujaku itd.
  • Dete rock'n rola

    13.12.2021 16:10
    Pa sunce moje jesi li ti očekivao da ćeš dobiti odgovor? Pa ovi na vlasti su najveći lažovi i lopovi koji su hodali ovom planetom. Mlad si, naučićeš. Svaka ti čast na pokušaju. Ostani uvek takav i bori se za prave vrednosti.
  • Soko

    13.12.2021 16:00
    Trut
    Ovo je trebalo da se zausme predsednik parlamenta Vučević jer je on prvi u Vojvodini ali on je ušao u analni otvor i ne čuje niti vidi.
  • Ahab

    13.12.2021 15:54
    Vojvodina će imati pijaću (ISPRAVNU, a ne tehničku!) onda kada bude nezavisna (manje verovatno) ili pod međunarodnim protektoratom (vrlo verovatno u bliskoj budućnosti).
    Nema treće opcije, jer životarenje pod krpljenom čizmom budućeg beogradskog pašaluka baš i nije neka "opcija".
  • Buric

    13.12.2021 15:51
    5G
    Sve je jasno,Vojvodina je zaboravljena i izopstena iz politickog sistema srbije.
  • Dr patak

    13.12.2021 15:38
    @vojvodina talac SRB.
    Šta reći srećom ludnica si od mnogih žutih skotova.tako i za njih si strašilo.
    Zašto pobro truje vazduh svojim nebulozama.
    Ozbiljno ti ljecenje treba pravac u Lazu i da te vezu dobro...
    Nekretnice
  • Perica

    13.12.2021 15:22
    Brvo !
    Bravo !
  • Jova _

    13.12.2021 14:58
    Iste teze
    Kakav bezobrazluk nepismene, priučene političarke. Čuj zamena teza. Pa je li Telekom privatna prćija nekog tajkuna? Ili je ipak državna firma. I čije pare oni daju za Premijer ligu? Sram ih bilo. Važniji su Noric, Sauthepton, Vulverhepton, Brajton, Bormut,... od stanovnika Vojvodine. Važnije je neko budalasanje sa loptom nego pijaća voda. I to su platili 5 puta više nego što plaćaju Nemačka, Austrija i Švajcarska za isti otkup. Cilj je bio samo da N1 ne prenosi tu ligu. Bože koliko su bolesni. Bože šta smo ti skrivili da su oni na čelu ove zemlje? Ovu i sve oko nje kao i kompletnu bezosecajnu bulumentu i sve do sveznajuceg treba strpati dugo godina iza roštilja i dati im da razmišljaju. Ovo je bezobrazluk na kvadrat.
  • Jakov

    13.12.2021 14:46
    Realno -
    Tuzno je sto Vojvodina nema svoja izvorna sredstva da resi pitanje pijace vode. Vojvodina nema ni plan kako bi taj goruci problem resila, bi ideju kada i na koji nacin to moze da de uradi. Na zalost nema ni ljude - gradjane, ni vlast, ni institucije da to zele, osmisle i sprovedu. Jos je tuznije da ni lokalne samouprave nisu zapravo nikakve "samouprave" koje same nesto odlucuju i imaju izvorne prihode kojima upravljaju, vec su to obicne ispostave beogradske centrale jedne stranke, jednog coveka. Zato umesto pijace vode, imacemo metro u Savamaloj, a Vojvodjanima madjarski pasos pa u beli svet. To je to. Nismo ni za bolje.
  • Vojvodina talac SRB

    13.12.2021 14:44
    Srbija na Vojvodinu gleda kao na okupiranu teritoriju. Daju nam jedva 7% iz budzeta, dovukli su kinesku prljavu tehnologiju da dodatno zagadjuje Vojvodjane a pored toga nas truju i nacionalizmom. Dovoljno je samo videti u kakvo se ruglo pretvorio Novi Sad u ime srBstva. Niko, ali niko ko se odvojio od Srbije se nije pokajao dok je Srbija cak i Sloveniji predvidjala da ce propasti bez njih. Ovaj momak mora da shvati da je Srbija izgubljen slucaj i da sa njima nema buducnosti, oni su cvrsto resili da vecito prkose Zapadu po cenu bednog zivotnog standarda, budu rusko kineski satelit i stalni faktor nestabilnosti u regionu. Vojvodjane jedino treba da interesuje kako da dodjemo barem do jedna drzava dva sistema uredjenja. Sto se duze bude cekalo sve ce biti teze.
  • Pepi

    13.12.2021 14:40
    Kod njih (sns) je uvek zamena teza,kad im predocis da lazu ili su krivi za nesto,oni odmah kazu da je kriv Đilas i bivsa vlast.Oni svasta kazu ali nista ne kazu.
  • Ignjatovic Zdravko

    13.12.2021 14:39
    Odgovor stize nakon izbora
    Odgovor cete dobiti nakon izbora.Kad Vas ucene sve do jednoga u drzavnim sluzbama u Temerinu koliko Vas ima uposlenih da ih OPET GLASATE ako zelite da zadrzite "radna mesta".90% njih u kreditima do guse da dobiju otkaz ne znaju nista drugo da rade niti kod privatnika niti kao samostalni preduzetnici.To likovi na Vlasti vrlo dobro znaju GDE SU SIGURNI GLASOVI.I kako se prave sigurni glasovi.Sta god radio ovom narodu znas odakle dobijas OPET GLASOVE.

    Mladi cim zima prodje i ovo sa koronom kofer,pasos i strani recnik u rukama i TUTANJ IZ MOCVARE.Ali tutanj.Ekspresno.Dok ste jos uvek mladi.I u punoj radnoj snazi.I neiskvareni i zeljni postenog rada i postene plate coveka koji zivi u Evropi u 2022 oj godini ne coveka iz 18 ov veka koji zivi u centralnoj Africi.





Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna